Poşta redacţiei

Dragi ascultători, şi ne-, că noi nu gonim pe nimeni,

Buna dimineaţa! Începem emisiunea de astăzi cu sfârşitul, deoarece am rătăcit desfăşurătorul şi persoana de serviciu a fost disponibilizată din cauza numeroaselor erori de clasificare a documentelor din redacţie.

Prietenul şi colaboratorul nostru, domnul N. Curatu, din comuna Fierbinţi, judeţul Ilfov, ne scrie astfel (speakouyesc din cele 666 de pagini, font Bellephegor, size 6)… Mă scuzaţi un moment… Elena, vrei te rog să deschizi puţin uşa cabinei şi să-mi arunci o lupă? Arunc-o în direcţia de unde se aude vocea mea. Aşa, mulţumesc! Nu, nu s-a spart nimic, era ibricul.

Revenim în direct. Deci, domnia sa ne scrie astfel:

….

….

….

Citez: …Prin urmare, domnule, dacă doriţi să demonstraţi că aveţi … aaaşaaa, … vă sfidez să explicaţi maselor …aşa … de credincioşi … aaaşşşaaa, … motivul pentru care există o diferenţă atât de frapantă între Noul şi Vechiul Testament al … mmmm… în privinţa modului în care este tratată problema deosebit de importantă pentru noi toţi, dar mai ales pentru acei … aaaşşaaa… care doresc să aibe viaţă veşnică … … … aici am să … Elena, vrei te rog să-mi mai aduci şi restul de dosare, după ce mai scoţi câteva, desigur?

Dragi ascultători, mulţumindu-i Elenei pentru ajutor, să reluăm. Deci, cum spuneam acum 660 de pagini, …problema Prinţului Întunericului, a şarpelui, a … Dragi ascultători, aici urmează câteva pagini de apelative şi titluri, nu toate de nobleţe. Aş vrea să precizez faptul că Redacţia nu îşi însuşeşte opiniile niciunui ascultător care ne scrie, vrem doar să aflăm care este părerea DUMNEAVOASTRĂ, pentru că scopul nostru este de a avea o emisiune cât mai participativă.

Acum, iubiţi ascultători, care este părerea mea.

Da, care este părerea mea?!? Deci,…

Sunt anunţat din regia de emisie că timpul nostru se apropie de sfârşit, vom continua data viitoare, dacă reuşim să achităm la timp datoriile postului nostru de radio, deoarece sponsorii au emigrat, iar dumneavoastră, iubiţii mei ascultători, nu ne ajutaţi deloc.

Vă aşteptăm cu drag să ne scrieţi pe adresa redacţiei.

A, să nu uit: pe această cale, îl rugăm pe domnul Curatu să se abţină de la spam pe adresa noastră de mail, şi de la orice fel de apeluri telefonice… şi să nu mai organizeze demonstraţii de protest până la următoarea noastră emisiune, în care îi vom răspunde pe larg, dar numai cu ajutorul DUMNEAVOASTRĂ, iubiţii noştri ascultători.

Vă mulţumim şi vă dorim să aveţi multe zile bune!

Elena! Elena! Cum adică şi-a dat demisia? Închide domnule microfonul, nu vezi becul roşu a

Publicat în Închisoare. Etichete: . 6 Comments »

6 răspunsuri to “Poşta redacţiei”

 1. laurentiu Says:

  Nu va luati dupa slugile satanei, care vin din Apus cu milioane de dolari. Ei cumpara pe cei prosti si nelamuriti in credinta, sa rupa unitatea si sufletul poporului roman si vor sa faca cele mai mari erezii si nebunii in tara asta.

  • agnusstick Says:

   Laurenţiu,
   La prima vedere ai dreptate. Dar dacă analizezi un pic ce spui, e cam vai şi amar. De exemplu, a lega unitatea şi sufletul poporului român prin verbul „a rupe” de categoria proştilor şi nelămuriţilor este de fapt o insultă la adresa poporului declarat unitar. Sau, dacă o luăm la modul pozitiv, nu cumva e mai bine să rupă cineva putregaiul de pe un trunchi sănătos? Dar atunci cum ar mai putea fi acest cineva sluga satanei, din moment ce face ceva bun? Dacă se duce cineva după bani şi daruri, înseamnă că de fapt nu-L caută pe Dumnezeu, ci pe Mammona. Păi să-l caute, care ar fi problema celorlalţi? Dacă au o problemă, înseamnă că LE PASĂ de cei rătăciţi. Păi atunci, să-i ajute să nu mai rătăcească, să facă şi să spună lucruri care să-i convingă. Iar a fi prost, ca şi a fi nelămurit, nu mi se pare o vină, ci o stare dată sau lăsată de Dumnezeu să cadă peste noi, ca şi peste Iov. Aşa ceva poate fi de fapt o binecuvântare, pentru că poate fi o încercare – totul e să o conştientizăm şi s-o acceptăm ca atare, lăsându-ne cu totul în mâna Lui.

 2. R. Says:

  iti spun aici sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

 3. Cristi Jugariu Says:

  Asteptai o veste buna de la mine… ei bine, am o veste: ma gasesti la aceasi adresa de acum aproape 1 an :)… sa vedem cat de buna e vestea :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: