Eugen Serea

Eugen Serea este un creştin ortodox, pe care l-am descoperit citind comentarii pe unele bloguri. Mai apoi am aflat că este poet. Îl admir în ambele ipostaze.

Comentarii

Interpretări protestante
Surpriză maximă

Poezii

Publicat în Creştinism. Etichete: . 3 Comments »

3 răspunsuri to “Eugen Serea”

 1. Eugen Serea Says:

  Iubite frate in Hristos Domnul,
  Iti multumesc pentru aprecieri. Sunt doar un poet amator, uneori scriu, alteori mazgalesc. Incerc si eu sa-i dau slava lui Dumnezeu cu putina mea pricepere, pentru ca n-am nici studii teologice, nici studii literare. Cu ajutor de Sus, anul acesta e posibil sa-mi apara primul volum de poezii. Eu insumi nu sunt prea incantat de ceea ce scriu, este mai mult un fel „arta naiva”, daca vrei sa-i spui asa… De aceea, nici nu cred in impactul pozitiv asupra cititorului obisnuit sau a criticului literar. Se putea si mai bine, insa vorba proverbului: „De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!”.
  A Domnului se cuvine sa fie toata slava! Cand faptuim cele bune, Hristos lucreaza in noi, de cele rele doar noi insine ne facem vinovati.
  Daca vrei sa comunicam, adresa mea este eugenserea@yahoo.com
  Dumnezeu sa te binecuvanteze!

  • Agnusstick Says:

   Cine să fie mai naiv şi mai curat la inimă, dar şi mai înţelept decât un copil al lui Dumnezeu? E bine că nu-ţi faci iluzii, dar asta poate duce şi la surprize cu atât mai mari. Eu am impresia că Dumnezeu gândeşte poetic, aşa că nici să nu-ţi pese de critica literară, ci de sufletele criticilor literari (pe care unii s-ar putea să le ia cu ei la serviciu).
   Mai colaborezi la vreo revistă a OD? Ai link-uri pe care mi le poţi da şi mie? Nu ştiu aproape nimic despre asta…
   Mult har şi binecuvântare!

 2. Eugen Serea Says:

  Doamne ajuta!
  Multumesc pentru incurajari.
  Am aparut de vreo 2-3 ori cu poezii in revista Oastea Domnului.
  Pe forumul Oastei Domnului, insa, am postate majoritatea poeziilor. Ma gasesti sub nickname-ul „neogen” (care s-ar traduce un fel de „noul eugen”, in viziune proprie, desigur). Mai jos ai link-ul catre „Vecernie”, prima mea poezie postata acolo:
  http://www.oasteadomnului.ro/forum/viewtopic.php?p=25105#25105
  Daca doresti (si ai timp) comunicam mai multe pe messenger.
  Multe binecuvantari ceresti!


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: