La cine să ne ducem?

– La Paul, el are doctrinele vieţii veşnice.
– Nu pe tine te întrebasem…
– Nu mai aştepta altfel de răspuns, minunile nu se întâmplă când vrei tu!
– Ştiu… Dar întrebarea merită pusă tot timpul.

10 răspunsuri to “La cine să ne ducem?”

 1. eumiealmeu Says:

  adevărul este că nu prea avem pe la cine să mergem pentru a învăţa din exemplu. mai mult din contra-exemplu. spor-t la a demonstra că avem totusi modele…

  • Agnusstick Says:

   Avem Un Model pe care, de bine ce-L înţelegem cu toţii, îl urmăm de la foarte mare distanţă – ca la maraton, toţi speră că vor reuşi să-l ajungă din urmă pe ultima sută. Dacă vrei, poţi (Adidas Torsion), dar nu chiar acum că sunt chestiuni arzătoare…

 2. Camix Says:

  Ne Torsion-ează unii tensiunea, sper să nu reuşească şi mintea sau sufletul. Mai ales dacă auzim acelaşi răspuns la întrebarea întitluită.

  • Camix Says:

   Mna, am uitat să agăţ şi piesa. Semne de amnezie deja!

  • Agnusstick Says:

   Ginkgo Memo sau Tanakan şi trece… plus ceai de tei.
   Dar cine a zis că neapărat se combate carisma tot cu carismă de sens opus? Cui pe cui, dar nici chiar aşa, devine monotonă o viaţă mereu agitată. Cred totuşi că muzica asta te face să vezi mult mai mult roz calm decât e disponibil în viaţa reală.

   • Camix Says:

    Când devin suspect de calmă, mai tragem o tură de K1 pe un anume blog şi ni se activează toţi muşchii perfectibili! Te învoieşti să ajuţi?

    • Agnusstick Says:

     Cu titlul meu amărât de inginer? Şi mădularele îmbătrânite, neuronii înceţoşaţi, short breath etc? Nici dacă eram cu vreo 15 ani mai tânăr n-aveam multe şanse să rezist mai mult de 2-3 r(ot)unde… Dar pentru a damsel in destress, ce nu face omul, cu ultimele lui puteri? Mă prind (ei)!

    • Camix Says:

     Nu te prind ei, că inginerii ştiu drumul cel mai scurt de la poarta castelului la damsel şi, până se trezesc cei cu şapte capete, nu se mai vede nici norul de fum în urma noastră. nu ştiu cum îl ştiţi, chiar aşa, cum?

    • Agnusstick Says:

     Păi Donkey e responsabil cu (blo)gloabal positioning, cu orientarea prin topuri şi cu transportul (cel mult două persoane, damsel obligatoriu sub 50 kg), n-am niciun merit de osebit. Shofar, show good.

    • Camix Says:

     Atunci, cum Donkey vorbeşte de obicei prea mult, îl punem şef de lucrări şi shofer pe Shrek. Să sune şi din shofar dacă vrea, dar damsel are ceva peste 50, mă întreb dacă în aceste condiţii doctrinare încălcate mai merită salvarea. Shrek va face osebirea, Adevărul stă acum în mâinile lui.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: