Tensiune în fire

Undeva în Japonia, pe timp de mare criză

Undeva în România, tot timpul

6 răspunsuri to “Tensiune în fire”

 1. Camix Says:

  Da, dar poate la noi e criză tot timpul, chiar dacă nu în aceleaşi aspecte de fiecare dată. Sau chiar dacă în aspecte asemănătoare, dar nu în acelaşi număr de fiecare dată: că ştii, cu fiecare an care trece, mai acumulăm câte un aspect crizos, toate celelalte rămânând, însă, la fel de valabile şi pe mai departe.

  • Agnusstick Says:

   Păi ştii cum e: dacă starea de criză e permanentă, nu ţi se mai pare anormal, şi viaţa merge înainte, tăindu-şi drum drept printre meandrele concretului. Şi la japonezi tot cu meandre, se vede din poză, dar nu o iau pe scurtătură ca noi.

 2. Claudiu Says:

  Tragem in nicio directie. Este un nonsens, dar asta facem noi romanii. Am fi in stare oare sa ne ajutam unul pe celalalt in caz de dezastru? Nu, pentru ca suntem prea pasnici, prea egoisiti.

  • Agnusstick Says:

   Eu cred că am fi în stare, totuşi, şi am mai fost, dar haotic şi ineficient. La noi fenomenul frizează uneori un kabuki absurd – aceiaşi bătrâni pensionari care stau la cozi interminabile să-şi plătească dările sunt printre cei care donează din puţinul lor, 10 lei şi o pungă cu haine vechi care ajung de multe ori la gunoi.

 3. eLioR. Says:

  tare asta cu undeva in romania tot timpul. : )) asa fac parlamentarii nostrii care au furat si distrus tot ce se putea, ca apoi sa spuna unii ca nu se poate face cu romanii nimic, si pe buna dreptate ca nu se mai poate.

  • Agnusstick Says:

   Da, ai dreptate, poza arată faptul că frânghia nu mai e nici măcar de furat (ca să nu predispună la gânduri negre echipa învingătoare, în caz că se mai găseşte săpun), ci doar trebuie ruptă. După care se trece la lupte romane-romane pentru adjudecarea hainelor fără tragere la sorţi (măsluită).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: