Gândul creştin, paradoxal, al săptămânii (0)

Ieri s-a mai votat o lege inaplicabilă în parlamentul României, cu privire la obligarea primăriilor să-şi eutanasieze sau să-şi adăpostească civilizat câinii vagabonzi. Printre altele, devine obligatoriu ca oricine deţine (este un cuvânt potrivit mai ales în mediul rural) un câine fără valoare chinologică, este obligat să-l sterilizeze. Nu este creştineşte a spera că se va vota prea curând o lege prin care politicienii fără valoare umană să fie hingheriţi şi sterilizaţi (mai ales că e prea târziu, aproape toate odraslele lor studiază deja în străinătate sau gestionează averi).

Activiste pentru drepturile animalelor înlăcrimate protestând pe holurile casei poporului post partum lex euthanasios canis domini: „Nu v-aţi săturat de crime? E postul Crăciunului, nenorociţii dracului!”

Traian Băsescu: „Au trecut şi Rusaliile! Hăhăhăhă!”

 

 

5 răspunsuri to “Gândul creştin, paradoxal, al săptămânii (0)”

 1. Camix Says:

  Şi ce înseamnă – după opinia lor – câine fără valoare chinologică? Şi, mai ales, cine hotărăşte valoarea lor?

  • Agnusstick Says:

   Păi probabil că trebuie să ai atestare de rasă, eventual pedigree. Oricum e inaplicabil, nu prea văd cum primarii vor găsi pe cineva dispus să intre prin bătăturile rumânilor ca să-i caute pe dulăi de sterilitate. Iar dacă te obligă să prezinţi docomentu de la veterinariu sau vreun borcan cu formol, totul se rezolvă cu o mică atenţie. Ceea ce s-ar putea să fie de fapt obiectivul legii, dat fiind că ar trebui cheltuite de către primării multe milioane de euro întru eutanasiere, sterilizare sau referendum. Da, legea zice că e musai ca să se consulte comunitatea prin referendum dacă vor să-i taie sau să-i conserve. E o afacere super, aproape la fel de bună ca aia cu cauciucurile de iarnă.

 2. fotostefani Says:

  vreau sa devin invizibila sa pot spune: „imi plac etichetele” 🙂 ( am mereu senzatia ca cineva se oftica vazand comentariile mele si chiar nu se merita. daca ai vrea sa le stergi… cred ca ai face un bine.)

  • Agnusstick Says:

   Cred că senzaţia ta e din cauza crizei din Grecia. O să treacă. Dacă nu trece, te poţi oricând muta pe o insulă cu supermarket, ca să fie destule etichete. Dar să aibă Net! Bine?

   • fotostefani Says:

    ( 🙂 Chiar e criza in Grecia? Nu mai stiu nimic. Ba da, in Atena locuiesc, numai ca sorcovesc in lumea mea. Nu, lumea mea nu e in athinai. Of, Doamne, imi tot zambeste cu gropite in coltul gurii o insula, de ceva vreme.
    Etichete pe gustul meu stiu unde gasesc.)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: