Pentru dl Apostol M. Gabriel

Vă rog să mă contactați la adresa nunutroll@yahoo.com pentru a vă putea comunica datele mele de contact.

3 răspunsuri to “Pentru dl Apostol M. Gabriel”

 1. Gabriel M. Apostol Says:

  Nu va nelinistiti. Nu am nevoie de datele dvs de contact caci pazitorul meu nu este de pe acest pamant si El va stie datele foarte bine, totusi v-as ruga sa stergeti comentariul acela nepotrivit. Polemizand despre religie este una pe cand un act defaimator personal este cu totul altceva. V-as fi scris pe email dar nu merge.

  • Agnusstick Says:

   Aveți dreptate, și eu am spus același lucru cuiva care era deranjat de anonimatul meu polemic.
   Comentariul meu prin care recunoșteam faptul că am depășit măsura s-a pierdut, dar adevărul e că nu trebuia să spun așa ceva, nici măcar la supărare. Culmea e că nici nu eram supărat măcar, nici nu căutam să vă jignesc ci am spus prostește – și public, din păcate – ce gândeam.
   Îmi pare rău, nu-mi stă în putere să șterg acel comentariu, nefiind administratorul site-ului. Voi face tot ce se poate în această privință, vă asigur. Am verificat și eu, adresa nu mai funcționează – contul a fost probabil șters automat de către Yahoo.com. Să văd ce se poate face. Mulțumesc.

  • Agnusstick Says:

   Dyo a fost de acord să elimine fraza cu pricina din comentariul meu (lucru pentru care îi mulțumesc și pe această cale publică), iar citarea dumneavoastră a rămas. Așa este corect, cred că trebuie să rămână o urmă vizibilă a greșelii mele, chiar dacă acum îmi pare rău că am abuzat (ironic, nu?) de libertatea oferită de Internet.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: